Slider

 • CASE DE OASPEȚI BOTOND-OLGA
  Recomandată pentru familii
 • Casa Zsuzsi
  Dragii oaspeți se pot trezi în ciripitul păsărilor
 • Casa Botond
  Căsuțe din lemn confortabile cu 5 camere
 • Programe
  Programe excepționale în inima Ținutului Secuiesc!
 • Atracții turistice
  Obiective turistice în Ținutul Secuiesc

Prezentare

Zetea – renumită pentru ospitalitatea sa – se află la o distanță de 12 km de Odorheiu Secuiesc în direcția nord, pe malul râului Târnava Mare și de-a lungul drumului naționale către Brădești-Gheorgheni, în partea de vest a Munților Harghita. Aerul curat, peisajul frumos și liniștit și pădurile de conifere care înconjoară localitatea atrag turiștii.

Numele meu este Sándor Lajosné Olga și  împreună cu familia mea mă ocup de primirea oaspeților încă din anul 1996. Am început oferirea acestor servicii cu realizarea unui lanț de pensiuni în sat. În Zetea peste 60-70 familii se ocupă de primirea oaspeților. Putem oferi cazare și servicii conexe și pentru grupuri mai mari. Casele noastre de oaspeți constă de fapt în trei case: casele de oaspeți Botond, Zsuzsa și Olga. Pot fi închiriate și camerele separat sau puteți închiria și toată casa. Casele Zsuzsa și Botond dispun de 5 camere cu câte două paturi. Familia noastră a dezvoltat serviciile hoteliere oferite, astfel am realizat un complex de case de oaspeți. 
Casele noastre de oaspeți Zsuzsi și Botond dispun de 5 camere, iar casa Olga are 2 camere. Aceste case pot fi închiriate complet sau pot fi închiriate camerele separat. Aceste case de oaspeți se află într-un mediu liniștit, în partea centrală a satului, înconjurate de o livadă mare. Dragii oaspeți se pot trezi în ciripitul păsărilor, mirosind parfumul florilor. Mașinile pot fi parcate în condiții de siguranță în curte. 


 

Cazare

icon

Casele noastre de oaspeți oferă priveliște asupra grădinilor întreținute și pline de flori. În curte se află un loc de joacă cu tobogan, groapă de nisip și trambulină.

Casa Olga

Recomandată pentru familii

Casa Zsuzsi

Dragii oaspeți se pot trezi în ciripitul păsărilor

Casa Botond

Căsuțe din lemn confortabile cu 5 camere

Programe

icon

Programe excepționale în inima Ținutului Secuiesc!

Sărbători pascale în zetea

Puteți participa la sărbătorile Pascale tradiționale la Zetea

Detalii

Distracție șI relaxare în zetea

Aruncați o privire asupra vieții satului

Detalii

Wellness Secuiesc

Încercați și Dvs. Wellness-ul Secuiesc cu efectele benefice ale sării din Praid.

Detalii

Programe de drumeții

Dacă doriți să vă relaxați și în același timp să vă îmbogățiți cunoștințele, liniștea pădurilor de conifere reprezintă cea mai bună alegere.

Detalii

Ofertă de revelion

De Revelion puteți rezerva cazare în pensiunea Olga pentru 4 nopți și pentru minim 10 persoane.

Detalii

Contact

Contact:

Ne puteți găsi folosind următoarele date de contact sau puteți completa și formularul nostru și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

 • Hargita megye, Zetelaka, Zsögöd utca 732
 • GPS: Lat: 46.394825, Lng: 25.371779
 • 00-40-744-615423, 00-40-266-241221
 • olga@erdelyivendeglatas.com

Facebook:

Lăsați-ne un mesaj: